🍪 Klanten beoordelen dapeppa met 9,6 / 10 🍪 gratis levering vanaf 30 euro 🍪 100% natuurlijke ingrediënten

Waar staan we voor

Gratis Verzending

Binnen Nederland, Belgie en Duitsland wordt je bestelling vanaf €30,00 gratis bezorgd.

In Nederland zijn de verzendkosten voor orders onder de 30 euro 4,95.

Binnen België en Duitsland wordt je bestelling ook vanaf €30,00 gratis bezorgd en wordt voor bestellingen onder de €30,00 automatisch €8,75 bezorgkosten berekend.

Voor overige EU-landen, Noorwegen en Zwitserland wordt je bestelling vanaf €50,00 gratis bezorgd en wordt voor bestellingen onder de €50,00 automatisch bezorgkosten berekend in de Winkelwagen. Dit tarief verschilt per land.

Dapeppa word gemaakt door vrolijke mensen

We zijn er van overtuigd dat je kunt zien en proeven dat dapeppa’s producten met aandacht zijn gemaakt door vrolijke mensen. Iedereen die bij dapeppa betrokken is werkt dan ook met veel plezier en bezieling. We houden van details en streven naar het beste. 

Ook wij zijn natuurlijk niet perfect en hebben ook wel eens een dag dat het tegen zit. Als we bijvoorbeeld de koekjes iets te lang in de oven hebben laten zitten of omdat onze kantoor planten er slap bij hangen, omdat we vergeten zijn ze water te geven. Dan zijn we misschien iets minder vrolijk maar alle andere dagen zijn we vrolijk :).

Altijd een cadeau

De producten van dapeppa zijn leuk om cadeau te geven en ook heel leuk om cadeau te krijgen.

We doen ons best om ook van je online bestelling een feest te maken door je bestelling als een cadeau te behandelen.

Handgemaakt in Nederland

De producten van dapeppa worden in Nederland met de hand gemaakt.

Zo worden de koekjespotten volledig met de hand gevuld. We zorgen ervoor dat iedere koekjespot met zorg en aandacht gevuld word. De ingrediënten worden afgewogen en daarna in de potten gedaan.

Het bloem word door molens in Nederland gemalen met grotendeels Nederlandse granen.

We zijn er van overtuigd dat je kunt zien en proeven dat dapeppa’s koekjespotten en overige producten met aandacht zijn gemaakt door vrolijke mensen.

Sinds 2012 werken we intensief samen met diverse Sociale Werkvoorzieningen. We zijn enorm blij met deze samenwerking en hebben hier geweldige mensen ontmoet die ons helpen de producten te maken.

Ben je niet helemaal tevreden met je bestelling?

We willen dat je vrolijk van ons word dus lossen we dat op. Meer informatie over onze service lees je hier.