🍪 Klanten beoordelen dapeppa met 9,7 / 10 🍪 gratis levering vanaf 30 euro 🍪 100% natuurlijke ingrediënten

Relatiegeschenken koekjes

Je medewerkers en relaties echt verrassen? Wij zorgen ervoor!

  • Cadeaus om je vingers bij af te likken
  • Personaliseer met eigen boodschap en logo
  • Zakelijk op rekening
  • Kleine en grote orders naar één adres of naar vele adressen tegelijkertijd
  • Persoonlijke contact

Neem contact op

relatiegeschenken koekjes

De kracht van koekjes

Ben je opzoek naar een geschenk om je relaties en medewerkers positief te verrassen? Zoek je een echt uniek product waarbij je klanten ook nog eens hun vingers aflikken?

We maken graag originele persoonlijke geschenken op maat. Dit hebben we al voor vele bedrijven gedaan. Allemaal met als doel om de harten van je klanten en medewerkers te raken.

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen bel (Dennis 06 50845644) voor de mogelijkheden of stuur een bericht zodat wij je kunnen helpen bij de mogelijkheden.

Als bedrijf wil je de harten van je klanten en medewerkers veroveren. Koekjes zijn sympathiek, lekker en je maakt er vrijwel iedereen blij mee. Zeker met zelf gebakken koekjes gaat ieders hart open.

Koekjes hebben iets magisch. Ze brengen mensen bij elkaar, breken het ijs en zijn sympathiek. Zelf gebakken koekjes geven nog eens een extra ervaring. Alleen al de geur die vrijkomt tijdens het bakken is onweerstaanbaar lekker.

 

Laten we beginnen!

Meer weten over de mogelijkheden?

Vraag een offerte aan en mail naar klantenservice@dapeppa.nl en vermeld je telefoonnummer. Dan bellen we je direct terug.

Of bel ons op +31 (0) 6 50845644.

Neem contact op

Gepersonaliseerd relatiegeschenk

We kunnen de Dapeppa producten op verschillende manieren voor je personaliseren. Van het toevoegen van een persoonlijke tekst tot een compleet in je huisstijl uitgevoerd cadeau.

Waar kan ik terecht met mijn vragen voor een zakelijke bestelling?

Voor vragen over zakelijke orders of de mogelijkheden die dapeppa voor je biedt kun je contact opnemen met de klantenservice van Dapeppa. Dit doet je per e-mail via klantenservice@dapeppa.nl. Of neem telefonisch contact op met Dennis voor uw vragen op 0650845644.

Verzendservice

Wil liever geen tijd besteden aan zelf verzamelen, verzendklaar maken en versturen? Ook dat doen we graag voor je met behulp van de dapeppa verzendservice.

Dapeppa verstuurt jouw cadeau naar jouw collega’s, medewerkers en relaties. Het enige wat je hoeft te doen is je cadeaus samenstellen en ons de adressen aan te leveren via een excelbestand.
Wij verzorgen de verzending voor kleine en grote aantallen.

Verjaardagservice

Bij Dapeppa zijn we dol op feestjes.

Met de dapeppa's verjaardagservice vergeet je nooit meer een verjaardag van je collega’s, medewerker of relaties.

Stuur ons aan het begin van het jaar een bestand met data voor de verjaardag en wij zorgen ervoor dat het pakketje op tijd bij de jarige is. Eén keer regelen en wij zorgen voor de rest. Heel attent en super gemakkelijk.

Social Return bij dapeppa

Organisaties die social return op een sociaal ondernemende manier willen invullen of op zoek zijn naar mogelijkheden voor sociaal inkopen kunnen ook terecht bij dapeppa. Samen kunnen we zoveel mogelijk maatschappelijke meerwaarde creëren en werkloosheid terugdringen. The Social Impact Factory helpt ons hierbij.

 

dapeppa is partner van:

Social Impact Factory