🍪 Klanten beoordelen dapeppa met 9,7 / 10 🍪 gratis levering vanaf 30 euro 🍪 100% natuurlijke ingrediënten

Over dapeppa

Wie is dapeppa?

Dapeppa is een jong bedrijf waar mensen werken die helemaal gek zijn van lekker eten. We vinden het extreem leuk om nieuwe producten te bedenken en al kokend en bakkend doen we dat dan ook vanaf het begin in 2011.

We willen je met onze producten helpen bij de speciale momenten in het leven waar je net even wat extra je best doet om iets lekkers te serveren. Wij zorgen voor de allerbeste ingrediënten, het gemak en de werkwijze. Jij hoeft dan alleen nog maar het leuke werk te doen zodat je, zonder dat het veel tijd kost vol kunt genieten van je eigen creaties.

We zijn bekend geworden met onze koekjespotten waarmee je zelf eenvoudig de allerlekkerste koekjes kunt bakken. Al snel volgde de Peppanoten, de meest verrukkelijke kruidnootjes. We haalde het Zuid Afrikaanse bierbrood naar Nederland en paste het zo aan, dat je alleen nog maar je favoriete bier hoeft toe te voegen om te kunnen genieten van dit borrelbrood. We wonnen een prijs met de Hartige Koekjes, perfecte combinatie bij wijn of bier.

Speciaal om iemand te laten weten dat je aan ze denkt hebben we leuke en lekkere cadeautjes door de brievenbus bedacht.

Het uitgangspunt voor al onze producten blijft dat we goede en eerlijke ingrediënten gebruiken, ze het je zo gemakkelijk mogelijk maken om zorgeloos zelf in de keuken aan de slag te gaan en je er het liefst ook een beetje vrolijk van wordt.

Missie Statement

Visie:

Een wereld vol verrassende vrolijke momenten. 

Missie:

Het geven van speciale moment ideeën waar je jezelf en andere mee verrast en vrolijk maakt. Dit doen we door middel van het bedenken van innovatieve, duurzame en lekkere food producten waarmee we de fantasie aanspreken en het makkelijk en leuk maken om samen aan de slag te gaan om iets lekkers te creëren.

De Kernwaarden van dapeppa

Dapeppa houdt van mensen, verrassingen en eten. In welke kleur, vorm of smaak dan ook! Iedereen is uniek, net zoals onze producten. Deze producten bedenken we zelf en worden uitsluitend door vrolijke mensen gemaakt.

Kernwaarden dapeppa

Waar komen onze producten vandaan?

We maken onze producten uitsluitend met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten waarvan de herkomst bekend is. Onze voorkeur gaat uit naar producten die gemaakt zijn door mensen die we kunnen ontmoeten.

Dit betekend dat we er, het liefst heen moeten kunnen fietsen.

Molenaar Jos van Korenmolen de Zandhaas uit Santpoort Noord heeft ons in de eerste jaren enorm geholpen. Inmiddels betrekken we de grondstoffen bij diverse producenten. Een belangrijke vraag bij de selectie van leveranciers is: Maken we elkaar vrolijker?

Molenaar Jos

Hoe en waar worden onze producten gemaakt?

Onze producten (zoals de koekjespotten) worden volledig met de hand en een paar hulpmiddelen gemaakt. We zorgen ervoor dat iedere pot met zorg en aandacht gevuld word. De ingrediënten worden afgewogen en daarna in de potten gedaan.

We zijn er van overtuigd dat je kunt zien en proeven dat dapeppa’s koekjespotten met aandacht zijn gevuld door vrolijke mensen.

In het eerste jaar werden alle potten gevuld door Dennis en vele gast koekenbakkers (vrienden). Totdat het moment kwam dat de vraag groter werd en we extra hulp moesten zoeken. Zo werken we sinds eind 2012 samen met diverse Sociale Werkvoorzieningen.

Anouk met zakje bierbrood

Anouk vult een zakje met bierbrood

Michel aan het werk
Michel aan het werk

Jan en Jannie laten het resultaat zien

Jan & Jannie laten het resultaat zien