🍪 Klanten beoordelen dapeppa met 9,6 / 10 🍪 gratis levering vanaf 30 euro 🍪 100% natuurlijke ingrediënten

Het begin van dapeppa

Het begin

Dapeppa's zusje en Pep onderweg naar de eerste markt op 28 augustus 2011.

Lonneke en Dennis

Hoe langer ik er mee bezig was, hoe meer ideeën ik kreeg en hoe meer de behoefte ontstond om te starten. Ik heb er uiteindelijk voor gekozen om op de markt te starten. Niet zomaar een willekeurige markt maar eentje die bij dapeppa past. Het is de gezellige Pure Markt in Amsterdam geworden. Hier sta ik met een kraam om de bezoekers kennis te laten maken met mijn producten. Zondag 28 augustus 2011 was de eerste keer en dat was best spannend. Het weer zat een beetje tegen maar het idee om nu echt begonnen te zijn was geweldig!

Dennis

Op 10 augustus 2011 om 13:30 is dapeppa koekjes door Dennis ingeschreven in het handelsregister van de KvK te Amsterdam.

Dennis in zijn kleine keukentje

Al gauw kon dapeppa gebruik maken van de keuken van zijn goede vriend Jeffrey Schoeman. Jeffrey was destijds eigenaar van het restaurant Korianders in Rhenen. Op maandag en dinsdag was het restaurant echter gesloten en mocht er van de professioneel uitgeruste keuken gebruik gemaakt worden. Jeffrey Schoeman staat nog steeds bij in het ontwikkelen van de ideeën en recepten.

De afstand Rhenen – Amsterdam zorgde ervoor dat in december 2011 een locatie in de buurt van Amsterdam gezocht werd. Vanaf dat moment was de dapeppa’s koekjesbakkerij gevestigd in Amstelveen.

Na 8 jaar met veel plezier in Amstelveen gebakt te hebben is dapeppa in maart 2020 naar Amsterdam verhuist. Onze DaOffice staat aan de Anthony Fokkerweg.