🍪 Klanten beoordelen dapeppa met 9,7 / 10 🍪 gratis levering vanaf 30 euro 🍪 100% natuurlijke ingrediënten

Naam en logo

Waar komt toch de naam dapeppa vandaan?

(Dennis geeft antwoord)

Van te voren had ik niet gedacht dat het uitzoeken van een geschikte bedrijfsnaam zo moeilijk zou zijn. Een ding wist ik zeker; het nieuwe koekjesbedrijf wou ik niet naar mezelf vernoemen. ‘Dennis koekjes’ mocht het dus zeker niet worden.

Mijn beste vrienden noemen mij al vele jaren Pepsi, Peppa of Dapeppa en voor de gein werd ook een keer de opmerking gemaakt: “waarom noem je het niet Peppa koekjes?” Dit klonk eigenlijk best leuk en de keuze viel uiteindelijk op dapeppa koekjes. Vanaf dat moment, klopte dit volkomen en werd iedere andere naam ondenkbaar.

Mijn vrienden liggen nog steeds in een deuk als ze het horen, maar ik ben er tevreden mee want het is niet Dennis koekjes geworden en toch ook een beetje wel…

Het wezentje dat ons logo is geworden

Het logo van dapeppa is dapeppa geworden.

Bij de oprichting van dapeppa werd gezocht naar een passend logo. Het moest herkenbaar, vrolijk, eigenwijs zijn en het mocht zeker niet een standaard logo zijn.

Zo botste Dennis op het logo tijdens een bezoekje aan zijn ouders. Daar was dapeppa al ooit eerder gemaakt door zijn vader. Het was liefde op het eerste gezicht en direct duidelijk dat dit het logo werd.

Wezentjes van dapeppa

Logo nu

Door de samenwerking met de geweldige mensen van brum design, leeft dapeppa en komt hij in allerlei gedaantes en kleuren voor. Als je niet beter wist zou het een mens kunnen zijn.

Ieder product van dapeppa heeft zijn eigen variant van het logo en er zelfs een knuffel.

Logo familie