🍪 Klanten beoordelen dapeppa met 9,6 / 10 🍪 gratis levering vanaf 30 euro 🍪 100% natuurlijke ingrediënten

Gingerbread huisje maken

Dapeppa's koekhuisjes zijn heel leuk om te maken en het is echt een belevenis voor jong en oud. Het hele gezin kan er van meegenieten. Volgens de traditie maak je de huisjes in de weken voor kerst en zodra hij klaar is zet je hem op een centrale plek in huis (zoals op een tafel of op de schouw) als decoratie. Zo kom je alvast in de kerst stemming. Zodra het kerst is mag je het huisje eindelijk op eten.

Dat valt natuurlijk niet mee en dit vergt heel veel discipline. In de praktijk worden de huisjes aan de achterkant al gedeeltelijk opgegeten. Wat de traditie nog leuker maakt.

Met deze pakketjes voor Gingerbread huisjes maak je het hele koekhuisje zelf en kun je hem naar eigen wens decoreren.

Bekijk de filmpjes als hulp middel bij het bouwen van je eigen huisje

Hulp videos voor het bouwen van je eigen Gingerbread Huisje

Hoe maak je een Gingerbread huisje van dapeppa?

Je hebt een dapeppa pakketje voor het Knibbel Knabbel X-Mas huisje gekregen en je hebt zin om aan de slag te gaan.

In het pakket zit de uitvoerige bereidingswijze en bouwtekening. Maar toch is het fijn om nog iets meer hulp en beeld te krijgen hoe je goed aan de slag gaat. Met behulp van onderstaand filmpje kan dat. Kijk het hele filmpje en je kunt aan de slag met bouwen.

Hoe versier je je eigen Gingerbread huisje?

Je hebt het huisje gebakken en gebouwd. Nu begint het aller leukste werk en dat is het huisje versieren. Dat doen je met de meegeleverde icing en versier chocolaatjes. Maar je mag er helemaal je eigen huisje van maken en zoveel versiersels gebruiken als je zelf wil en leuk vindt.

Kijk maar eens naar het filmpje als inspiratie.

Waarmee kun je het Koek huisje allemaal versieren?

Standaard krijg je al leuke gekleurde chocolade confetti om je huisje te versieren samen met de Icing maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Een aantal voorbeelden:

  • Spekjes
  • Suikerhartjes
  • Diverse soorten gedroogd fruit (rozijnen, cranberry's, abrikozen etc)
  • Zure rode matten
  • Lolly's
  • M&M's
  • Chocolade

Bestel nu een pakket voor een Gingerbread huisje

Enthousiast geworden? Bestel dan gelijk een Knibbel Knabbel huisje bij ons. Veel van onze bakpakketten passen gewoon door de brievenbus en worden binnen 1-2 werkdagen geleverd.

Wanneer je ervoor kiest om iemand te verrassen met één van onze bakpakketten, dan sturen wij ook een leuk kaartje met persoonlijke boodschap mee. Dus, wil je iemand feliciteren of bemoedigen? Of gewoon jezelf eens lekker verwennen? Bestel een bakpakket en smullen maar! Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op en stuur een e-mail naar hallo@dapeppa.nl of bel naar 06 50845644.