🍪 Klanten beoordelen dapeppa met 9,6 / 10 🍪 gratis levering vanaf 30 euro 🍪 100% natuurlijke ingrediënten
Raad van Wijze Vrouwen

Raad van Wijze Vrouwen

Raad van Wijze Vrouwen

Dapeppa heeft zijn eigen Adviesraad: ‘De Raad van Wijze Vrouwen

De raad bestaat uit almachtig wijze vrouwen die meedenken over de strategie van dapeppa. De leden van de raad fungeren voor dapeppa als klankbord, spiegel en ambassadeur. Ze geven gevraagd en ongevraagd advies en helpen vanuit hun verschillende achtergronden om de gedachten te scherpen en dapeppa’s ambities waar te maken.

De Wijze Vrouwen:

Hotske Wesselius
Hotske Wesselius
De Marketing & Brand specialist en voorzitter van de Raad. Hotske kan als geen ander mensen verbinden en bij elkaar brengen. Een energieke, daadkrachtige denker zonder grenzen.
Favoriete koekje: gelukskoekjes
Astrid Bajnath
Astrid Bajnath
De Jurist van de Raad is meester in het doorgronden van juridische vraagstukken. Deze positieve vrouw weet de essentie van complexe zaken te vinden en zorgt ervoor dat alle belangen gediend worden.
Favoriete koekje: koekje met pecannoten en melkchocolade
Marleen Vermeulen
Marleen Vermeulen
De Commerciële Scenariodenker van de Raad. Met haar speelse geest en krachtig analytisch denkvermogen, weet ze snel en helder tot de kern te komen om de hoofd van de bijzaken te scheiden.

Favoriete koekje: 3 dubbel choco koekjes
Rachel Valk
Rachel Valk
De Procesbewaker is al vanaf het eerste uur actief voor dapeppa en van onschatbare waarde gebleken. Brengt structuur aan en doet niets liever dan takenlijsten en stappenplannen maken.
Favoriete koekje: brownie
Daniëlle Hamers
Daniëlle Hamers
Deze doortastende, avontuurlijke en innemende vrouw is jurist en eigenaar van
House of Finance. Er ontgaat haar niets, behoedt dapeppa voor vele ondernemersvalkuilen en helpt bij financiële vraagstukken.
Favoriete koekje: koekje met walnoot & cranberry’s
Marleen Basart
Marleen Basart
De oprichter en eigenaar van de lekkere verantwoorde nootjes van Bites We Love heeft een grote liefde voor écht lekker eten en drinken. Met haar geweldig ondernemerstalent en food retail achtergrond, weet ze precies wat er gevraagd wordt van een jonge onderneming.
Favoriete koekje: Chris Mum’s Scones

De foto’s zijn gemaakt door Yasmijn Tan bij korenmolen de Zandhaas