🍪 Klanten beoordelen dapeppa met 9,6 / 10 🍪 gratis levering vanaf 30 euro 🍪 100% natuurlijke ingrediënten
ervaring met mijn stage

Mijn ervaring tijdens mijn stage

Mijn ervaring tijdens mijn stage

Eind maart starte ik mijn stage bij dapeppa. Het zou een meeloop stage zijn zonder specifieke opdracht vanuit school, wel kreeg ik een opdracht van Dennis. Ik mocht me bezig houden met promotie.

Voordat ik begon wist ik nog niet echt wat ik allemaal kon verwachten maar uiteindelijk werd het een hele gevarieerde en leuke stage. Ik heb van alles kunnen doen en meegemaakt tijdens mijn stage bij dapeppa. Zo ben ik onder andere betrokken geweest bij verkoopactiviteiten, productontwikkeling, marketing en onderzoek. Heel divers dus.

Dit maakt stage lopen bij dapeppa ook zo leuk, je krijgt de ruimte om te ontdekken wat je wilt. Op deze manier kom je er ook achter wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Het is bij dapeppa hard werken, soms moeten er producten gemaakt worden en dan gaat het meestal niet over kleine hoeveelheden.

Wat ik het leukste bij dapeppa vond is dat ik heb kunnen werken aan een nieuw product; daPOPpa. Dit is een setje met hele goede pofmaïs voor popcorn met verschillende kruidenmixen. Bij de ontwikkeling van daPOPpa heb ik bijna alle processen mee gemaakt die bij productontwikkeling komen kijken. Alleen de laatste stap net niet, het product op de markt brengen. Maar ik ga daPOPpa zeker in de gaten houden en kijk er naar uit daPOPpa in de winkels te zien staan.

Overal een top stage!

Jamilla van der Geest