🍪 Klanten beoordelen dapeppa met 9,6 / 10 🍪 gratis levering vanaf 30 euro 🍪 100% natuurlijke ingrediënten
Geen stress tijdens kerst, bak kerstkoekjes!

Geen stress tijdens kerst. Bak kerstkoekjes!

Geen stress tijdens kerst. Bak kerstkoekjes!

Kerst stress

Je kent het wel. De weken voor kerst zijn vaak heel erg gehaast en stressvol. Je moet nog een hoop afronden voor je werk. Cadeautjes kopen voor je vrienden en familie. Het kerstmenu nog bedenken en als je dan eindelijk hebt bedacht om een garnalen cocktail te maken als voorgerecht, blijken alle garnalen uitverkocht… Pfffffff.

Kerstavond ben je al helemaal kapot, gestresst en eigenlijk helemaal niet meer gezellig. Je gaat het liefst vroeg naar bed.

Dit terwijl de periode rond kerst toch een moment van bezinning zou moeten zijn en je veel tijd met je familie en vrienden wilt doorbrengen.

Geen stress met Kerst

Stel je het volgende voor: het is 2de kerstdag. Het is je gelukt om alle boodschappen te doen en iedereen heeft zijn cadeautjes gekregen. Goed gedaan maar dat je nu een rustig moment hebt gehad met je familie? Niet echt.

Gelukkig herinner je opeens dat je deze blog hebt gelezen over de X-Mas Cookies van dapeppa.

Je was zo slim om direct deze heerlijk en makkelijke kerstkoekjes bakmix te bestellen op het moment dat je eigenlijk nog helemaal niet aan kerst dacht. Kom dat eens goed uit.

Je laat het koekjes fles met de bakmix zien en iedereen word direct enthousiast. Laten we koekjes gaan bakken!

Een ei en roomboter heb je altijd wel in huis. Lekker met zijn allen koekjesdeeg kneden. Het huis begint al helemaal lekker te ruiken. Wat is dit een fijn begin van de dag.

Ontspannen met kerstkoekjes op op de bank.

De zelf gebakken koekjes gaan op een schaaltje en jullie ploffen samen op de bank. Genietend van een grote pot thee en genoeg koekjes om gezellig en stressvrij de rest van de kerstdag samen door te brengen. Trots op de zelfgebakken koekjes. Eindelijk zen :)