🍪 Klanten beoordelen dapeppa met 9,7 / 10 🍪 gratis levering vanaf 30 euro 🍪 100% natuurlijke ingrediënten
Echte boeren roomboter van Joris

Echte boeren roomboter van Joris

Echte boeren roomboter van Joris

In de zoektocht naar de beste ingrediënten voor mijn koekjes zocht ik naar een echte boeren roomboter en ik kwam erachter dat dit nog niet zo eenvoudig was. De vraag naar Boerenboter is enorm groot. Groter dan het aanbod lijkt het wel. Dit is ook niet zo raar, aangezien je het verschil heel duidelijk proeft.

Maar mede dankzij ZTRDG heb ik een Kaasboer gevonden die heerlijke pure verse roomboter maakt en aan mij wil leveren. Kaasboerderij Mathijssen ligt op een paar kilometer van Tilburg in Udenhout. Een paar weken geleden ben ik bij Joris en zijn vrouw Masha komen buurten en binnen 5 minuten zat ik aan de grote keukentafel waar de kinderen de kerstboodschappentassen aan het uitpakken waren. Met een bakje koffie zat ik daar en kreeg ik uitvoerig uitgelegd hoe ze werken. Ik kon er niets aan doen maar het leek een beetje of ik in een scene van ‘Boer zoekt vrouw’ beland was. Joris liet mij zijn bedrijf zien en hoe hij de roomboter maakte. Ook ging ik naar huis met een aantal van zijn heerlijke kazen. Hij heeft onder andere een ‘Hertog Jan’ Bierkaas.