🍪 Klanten beoordelen dapeppa met 9,7 / 10 🍪 gratis levering vanaf 30 euro 🍪 100% natuurlijke ingrediënten
nieuw bierbrood bij dapeppa

Bierbrood, nieuw bij dapeppa

Bierbrood, nieuw bij dapeppa

Onder het motto ‘je geniet meer van koekjes als je ze zelf maakt’, komt het koekenbakkersteam van dapeppa nu met Bierbrood om thuis zelf te bakken. Compleet met bakvorm. Het enige wat je hoeft te doen, is een blikje of flesje van je eigen favoriete biertje toe te voegen en de mix is compleet. Je kunt kiezen uit drie smaken. Dat wordt smullen bij de borrel!

Dapeppa’s koekenbakker Dennis van Rijen maakte zelf voor het eerst kennis met Bierbrood toen hij vorig jaar een reisje naar Zuid-Afrika maakte. Daar is het heel bekend. Hij vatte al snel het plan op om dit bijzondere brood in een zelfmaakvariant in Nederland te introduceren. Hij vertelt enthousiast: “Het concept van Bierbrood sprak me meteen aan. Ook al omdat iedereen met zijn of haar eigen favoriete biertje aan de slag kan: een gewoon pilsje, dubbel bockbier, IPA of Triple Trappisten, het kan allemaal. Daardoor smaakt elk brood anders.”

Borrelbrood

Dennis noemt het bierbrood bij uitstek geschikt als borrelbrood. Het past ook goed bij een lekkere kop soep. “We komen in eerste instantie met drie smaken: cheese & onion, garlic & herbs en bruschetta spice. Heerlijk met een plakje oude kaas of worst, hoewel een lekker dikke laag roomboter eigenlijk al genoeg is.”

Stoere verpakking

Omdat bier over het algemeen nu eenmaal vooral mannen aanspreekt, is dit in de stoere geschenk verpakking terug te zien. Dennis vindt de stap van koekjes naar bierbrood overigens niet zo heel groot: “Het lekkerste koekje maak je zelf, net als het lekkerste bierbrood.”

Producten